Türk net kullanıyorum sana aldığım hizmet hakkında yaşadıklarımı anlatayım,
Öncelikle şunu söylemek isterim kendi altyapısının olduğu yerde değilsen Türk Telekomun altyapısını kullanacaksın. Ayrıyetten stabil bir şekilde internette alabilirsin, çok kopma da yaşayabilirsin.
Artıları;
- Taahhüt yok.
- Bazı firmalara göre daha ucuz ( not: bu aynı zamanda ekside de yazılabilir. Bazı firmalara göre de daha pahalı. Yani arada bir fiyat.)
- Bağlatana kadar çok ilgililer ilgililer (eksiler kısmında bunun bağlattıktan sonraki halini yazacağım).
Eksileri;
- Eğer çok kopma yaşadığın bir bölgedeysen kesinlikle müşteri hizmetlerine vs. ulaşman çok zor ben en son bağlatırken ulaşabildim. Bağlattıktan sonra telefon ile ulaşamıyorsun. Online işlemlerden destek talebi açıyorsun. Bana genellikle oradanda kopyala yapıştır hazır cevapları verdiler.
Önerir miyim;
Kararsızım. Etrafındakilere sor türknet kullanan var mı. Eğer varsa kopma durumlarını sor öyle bağlat derim. Çünkü senin bölgendeki altyapıyı incelemeden bağlatman saçmalık olur. Bir şehirde kopmayan altyapının olduğu bir mahallede iyidir, ama altyapının kötü olduğu başka bir mahallede acı çekersin. Çünkü hizmeti sonlandırmak istediğinde de büyük sıkıntılar çıkıyor.
Teşekkürler hocam ilginiz için.
YPA bölgelerini sorguladım güngören ilçesi bulunmuyor ama yakınımdaki tüm ilçeler var. Etrafimizda tanıdık yok hocam soracağım kimse ne yapmam lazım?