Sigarayı bırakalı 7 yıla yakın oldu
Önemli olan ve bütün tedavi, destekleyici yöntem herşey irade başka hiçbirşey çare değil BIRAKTIM demek ve bütün gücünle nefsine hakim olmak. Ben yaklaşık 2 aya yakın her akşam nargile içtim sonrasında gerek hayatın yoğunluğu stresi bir şekilde nargileye zaman ayırmamada engel oldu ve onuda bıraktım ve ben sigarayı bırakırken belkide insanın en çok stres yaşayacağı ve sigaraya sarılacağı zamanı seçtim evlilik öncesi hazırlık süreçleri ev tadilatı ve gelmek bilmeyen ustalar bitmek bitmeyen tadilat + çalışmak vs. vs. Tüm stresler bir aradaydı ama sabah kalktığımda tek düşündüğüm akşama kadar sabredersem beynime mükâfat olarak vereceğim nargile idi Bu şartlarda 2 ay belki biraz eksik belki biraz fazla zaman geçirdim ama 1 tane sigarayı bırak yakmak yakmadan kokusunu bile duymamak adına ağzıma almadım. Çocuklarımız çiçektir sigara dumanı ile soldurmayın bugün kendinize söz verin gerekirse nargile ile kendinize belli süre destek/mükafat verin ama bugünü milat seçin. İyi günler/forumlar dilerim.