teknobizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldım, Ban ile sonuçlandı 😁
Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henuz bir saldiri yok. insallah olmaz. Sitenizi bilen birileri yada rakiplerinizden geliyordur mutlaka. Vpn veya proxyler ile giris yaparak saldirida bulunuyorlardir. Turkce icerige sahipseniz sitelerinizi yurt disi erisimlere kapatmanizi oneririm. En azindan bir sure.
AxL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://support.google.com/adsense/c...clicks_contact bu adresten bir bildir istersen hocam sıkıntı çıkmasın
vvelitkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kralını yedik biz, tek engelleyebilme şansının mümkün olabilmesinin yolunun ihtimali adsense'u bu durumun olduğunu ve alakanın olmadığını bildiren bir form göndermek ama dinlerler mi bilmem. Ban ile sonuçlanıyor böyle şeyler ki biz de ağzımızın ortasına en temizinden ban yedik, epey bir paramız yandı.
littletree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de birkaç gün yaşadım, hiçbir işlem yapmadım. Birkaç saat sonra o aşırı tıklamalar silinmişti.
Sunucu tarafımızda olduğundan dolayı hemen gerekli müdahaleleri yaptık ve adsense kodlarını geçici olarak kaldırma çözümüne gittik. Bu şekilde dediğiniz gibi olaylar ban ile sonuçlanıyor. Yurtdışına kapatmak gibi bir şansımız ne yazık ki yok site global bir çapta olan site TR den giren kadar yurtdışından da giren oluyor.

Herkesin adsensesini kontrol etmeli herhangi böyle bir durum varsa direk kaldırmaktan tereddüt etmeyin.