AmazingMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Garantisi yok yazılırsa, herkes kendisi yorumlar. Bana göre %20 düşer, size göre %40. Çoğu panel tamamı silinir yazıyor. Kullandığınız panel bunu yazmıyor mu? Şayet yazmıyorsa, bence yanıltıyor. Reklamı olabilir, siz isim verebilirsiniz. Reklamı olanların kötü yanı yok diye bir kural yok.

Keza bu durum yaklaşık bir senedir böyle ve artık çözümü yok. 1-2 TL'lik tüm servisler, koşulsuz şartsız silinir. Alternatif olarak gerçek takipçiler, 15 gün veya 30 gün telafili takipçiler vs var onlara yönelebilirsiniz.

Sözünü tutup gereken miktarı atar. Ama garantisi yok demez. HEpsinin düşeceğini belirtmeli ve çoğu belirtiyor.

Valal sipariş ekranı böyle fiyatlar yazarken. Yani bunların yanında garantidir yada düşecektir yazılmamış. Ben onun içni genellikle garantşi olmuyor diye düşünüyorum yukarıda bir kardeşimiz demişya paradan kaçıyorsun diye, olay para değil ki zaten ben hizmet alayım parasını yemişim 10 liralık şeye 50 lirada veririz işimiz yürüsün. Destekten yazdık bakalım geçte olsa dönüyorlarda yabancı panel bulduk olmazsa onunla deneyecez hareket görünsün.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşmeyen hizmette var. Pintilik yapıp ucuza kaçarsan bu şekilde olay yaşarsın.
Ve şunu da anlamıyorum, düşeceğini bildiğimiz halde nedense sipariş geçiyoruz sonra panellere sallıyoruz. Garip cidden.
Güven sen bunu benim için mi yazdın