Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal şartlarda saatlik 1k index alan sitelerimde oluyordu fakat,
Yeni bir site açtım 3-4 hafta önce blog tarzında ilk girdiğim içerikler covid-19 günlerinde hatta en etkili günlerde dahi index alıyordu,
3 gün önce yeni icerik girdim sitemap güncelledim googlea bildirdim, google gibi getir üzerinden tek tek linkleri girdim botlar siteyi tarıyor fakat index almıyor.
Sitede uyarı dahi yok eski indexler duruyor.

2.Bir sorun ise ;
Aynı google webmaster tools hesabına bağlı farklı domainimde normalde arama sonucları istatistikleri günlük güncelleniyordu fakat , son 2 haftadır istatistikler güncellenmiyor.
Siteyi kaç kişi aramıs kaç kisi tıklamıs hangi sıralamada vb istatistikler 2 hafta öncesi gösteriyor hep, güncell veri yok fakat farklı maillerdeki hesaplara bakıyorum takır takır güncelleyior o verileri.
Hatta bu site anahtar kelimede ilk 5 te ziyaretçi gelmesine rağmen veriler gözükmüyor.
+ İp den dolayımıdır aceba hesap bazlı bir problem mi var ortada çözemedim.
Hocam index sorunu için net olarak global sorun var. Bendeki sitelerde de problem var. Yabancı seo blogları da yazmıştı. Muhtemelen düzelir önümüzdeki günlerde.

Webmaster tools sorunu için de hesabı silip yeniden doğrulamayı deneyin. 2 hafta Güncellenmediğini hiç görmedim. En fazla 2 gün gecikiyor. Yeni bir maile atın hesabı