Asistanlarla internler yemeğe çıkıyorsa hesabı daima asistan öder.

Mezun olan tıp öğrencisi yazılı, çizilmiş tus kitaplarını alt dönemden birine verir.

Stajı geçen stajyer dr. tüm notlarını ve cikmislarini stajı alacak diğer grubun sınıfına bırakır. Bırakmayan ağır inektir ve asla dönüp o notlara bakmayacaktir. Yaptığı adiliktir.

Otobüse metroya sigara içip binilmez. Lagimdan daha kotu kokuyorsunuz ve cok küfür yiyorsunuz söyleyeyim.

Eğer bir teyze üst üste gerek olmadığı halde iki gün senin bulunduğun pole geldiyse kesin oğlu vardır ve oğluna seni düşünüyordur.

Sınavdan çıkan öğrenci eğer kötü geçtiyse kendisiyle beraber ya da öncesinde sınava giren öğrencinin sınavının kötü olması sonucu hocaların sinirlenmesiyle kendisine de kötü not verdiklerini düşünür. Halbuki alakası yoktur. Kişi calismamistir ve bahane uyduruyordur.

Hiç çalışmadım sınava kanka ya diyen kişi köpek gibi çalışmıştır ve iyi bir not almıştır. Çalışmayan kişiye sorulduğunda ise eh idare eder der ve en kotu notu vatandaş alir.

Yaz tatilinde deli gibi guyton, robbins okuyacagim diyen hiç kimsenin o kitabı yazın okuduguna denk gelmedim.

Anatomi pratik sınavlarında hep bir önceki vatandaş iğnenin yerini oynatir. Sen de gidip alakasız yeri yazarsın cevap olarak ya da yazamazsin iğnenin yerini bilmediğin için. Aynı durum histoloji, patoloji ve mikrobiyoloji pratik sınavlarında da gecerlidir. Senden önceki mikroskobu oynatır sen alanı bulana kadar 30 saniye geçer ve diğer preparatın yolunu tutmak zorunda kalırsın.

Abla erken geleceğim eve diyen erkek kardeş asla erken gelmez. İnsanı çileden çıkarır.

Apartmana girerken teyzenin biri tansiyonumu ölç kızım diyorsa muhtemelen sırada diğer apt. sakinleri de bekliyordur.

Evlenmeyi düşünmüyorum deyince hemen sevgilisi var kesin diye yapıştırılır.

Aklıma bunlar geldi.