Tam olarak sorunun ne olduğunu bende anlamadım, çıkan hatayı direk internete yazdım aynı cihazdan 10 larca forumlara açılmış konu başlığı var. Hafıza kartında virüs olabileceğini temizlememiz gerektiği, yeni hafıza kartı takıp veya mevcut olanı formatlamak gerektiği falan yazıyor arkadaşlar. Mercekte vs. sistemsel bir hata yok çünkü fotoğraf çekebiliyorum, hafıza kartı problemli gibi gözüküyor yüksek ihtimalde dediğim gibi.. Pandemi sürecindeo lduğumuz için gidip yeni hafıza kartını teknosadan vs. alıp test etme fırsatımda yok oyüzden eğer belirttiğimden farklı hafıza kartı ile alakasız bir problem varsa ürünüme kefilim.
HER TÜRLÜ GERİ İADE ALIR, KARGO MASRAFLARINIDA KARŞILARIM. SIKINTI YOK Shutter sayısınıda bu yüzden kontrol edemiyorum, varsa farklı bir yöntemi kontrol edip iletebilirim. XX.XXX haneler yok ama eminim..
Shutter sayısı hakkında yaklaşık bir bilgi verirseniz beni de etiketler misiniz?
Konuda hafıza kartında sorun olduğunu yazmışsınız, yanlış anlaşılmaya sebep olmuş. Onuın olduğu cümle yeniden elden geçirilebilir.
Hocam shutter sayısı hakkında bilgi verir misiniz?
hatayı şimdi gördüm çekiliyorum
Ben de shutter sayısını alabilir miyim?