Peta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm istemek yasaklanmalı. Herkes açtığı konuda detaylı bilgi vermeli, bir şey merak ediliyorsa konu altına sorulmalı. Yönetimin bu olaya çözüm üretmesi gerekiyor. Adam konu açmış 30 kişi pm istemiş, mantıklı bulmuyorum.
Hocam, bırak ayrıntılı bilgi vermeyi, adamın evine göndersen incele diye, girer yine pm ister. Böyle cins çok.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takmaya değmez ama böyle ciddiyetsiz ve insanların vaktini harcayan boş heriflere ceza verilmeli diye düşünüyorum. Herkesin vakti değerli.
İşte sinir olduğum konu da bu. Bir şirkette SQL uzmanı olarak görev yapıyorum. Bir ton işimin arasında, iş arkadaşı rica etti diye kıramadım satışa koydum. Onca işin arasında, bu şahsiyet geldi, Video çeker misin? fotoğraf çeker misin? Kesin alıcıyım bilmem ne. Onca işi bırakıp, Parçalı olarak duran PC'yi yeniden toparladım. Yani kesinlikle ceza verilmeli bu konuda muhakkak birşey yapılmalı.