Merhabalar,
Şu satış konularında vs. yerlerden gelip Pm ile ayrıntılı bilgi isteyip, hatta yetmeyip, saçma sapan fotoğraf ve video dahi isteyip, cevap vermeyen lüzumsuz insanlara ayar oluyorum.

Sabah bir toplama pc satılığa çıkarmıştım. Konu Burada İş yerinden bir arkadaşım rica etti, bir bilgisayarcıdan teklif aldım. Aynı aldığım teklif fiyatı ile, ticaret forumda dönsün diye, foruma da konu açtım.

Ama gel gör ki, bir kaç tane lüzumsuz, boş gezen şahıs, ben alacağım vs. diyerek, PC'yi yeniden toplatıp, video ve resim çektirdi. Adama bunları atıyorum ve diyorum ki, "Hocam olumlu yada olumsuz dönüş yaparsan, bende ona göre işime bakacağım" Yahu be insan evladı! Çok mu zor almayacam demek. Yemişim parasını, işin parasında değilim, zaten 300 TL'ye satışa koymuşum. Gelse nolur, gelmese nolur? Yahu almayacam de, kafama yatmadı de, bişey de de ne dersen de. Bunu yapmak çok mu zor? Şu saat oldu, adam hala forumda fırıldak gibi geziyor, cevap vermiyor.

Böyle insanlarla değil 300 liralık alışveriş, 1 liralık alışveriş yapan namerttir. Ticaret ahlâkını bir kenara bıraktım, İNSANİ AHLÂK kuralında dahi cevap vermek vardır ya.

Gece gece ayar ettiler. İçimi dökeyim dedim, yoksa şahsa dökecektim içimi.