Merhabalar,

Daha önce nişanlılık sürecinde bir konu açmıştım epey gündem olmuştu ve o konuyu sildirmiştim, o kadar destek geldi inanılmaz hoşuma gitti. Allah herkeslerden razı olsun.. Mevzular bir şekilde epeyce çözülmüştü, daha doğrusu çözüldüğünü düşündüm. İyi niyet maalesef her zaman işe yaramıyormuş ama karakter meselesi.

Konuyu pek fazla uzatmak istemiyorum, evet ben aşk evliliği yapıp deli gibi severek, inanılmaz severek evlendim. Her şeyi sineye çektim düzelir mantığı ile. Şuan hayatım alt üst olmuş durumda maalesef. Çekişmeli boşanma sürecindeyim.
(Bu arada iş aldığım dostlar oldu, telafilerini yapacağım. Muhtemelen iadelerini yapacağım, mahçupluk yaşıyorum özür dilerim hepsinden.)
Gerçekten hayat öyle bir yere atıyor ki insanı, çok seviyorsun ediyorsun ailevi problemlerin oluyor aşarız diyorsun ama maalesef aşamıyorsun.

Çok seviyorsun boşanma davasıyla karşılaşıyorsun, yine de halen seviyorsun ama o ifadeleri görüyorsun gözün dönüyor. Hak etmediğin şeyler hak etmediğin itiraflar sinirlerini bozuyor, gün geliyor açtığı davada pişmanlıklarını dile getiriyor ama ne fayda ki?

Sevgi, aşk hiç mi yoktu ? 300K tazminat, araba tedbiri ( evlilik öncesi alınmıştı ), daha çok şeyler.. Yine de bir şekilde arkadaşlarımın eşlerine ulaşıp pişmanlığını dile getiriyorsun. Kafamı iyice karıştırıyorsun. Ne yapıyorsunnnn ki sen. Boğazım düğüm düğüm. Neden ???!

Koparamıyorum abi. Bana yardım edin ciddiyim yardım edin, çok zor zamanlardayım. Bayram tam bir bayram oldu bana..

Herkeslere sevgiler...