Moralini bozacak hiçbir şey yok emin ol. Yokluğu da gördüm varlığı da. Genel anlamda şunu söyleyebilirim ki mutlu olmak sana bağlı. Sadece yokluk canını sıkmayacak seviyede olsun evmiş, arabaymış inan mesele değil.

Her gün önünden geçtiğim bie komşum var. Geçen öğrendim ki yatalak 25 yaşında kızı varmış. Evinin değeri 1.5 milyon filandır. Gram gözünde değildir o ev emin ol. Ya da araba. Bak bu mesajı Antalya’da yaşamama rağmen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi hastanesinden yazıyorum. 6 gündür burda babamın yanında yatıp kalkıyorum. Trafik kazası geçirdi geçen perşembe. Antalyadan sivasa gelirken. Neyseki ciddi bir şeyi yok. Ama sora bakalım babama şimdi arabayı evi barkı.Torunu soruyor sadece.

Kapitalist düzen bize farklı hedefler yükleyip, saçma bir yarışa sokuyor. Boşver. Akşam rahat huzurlu uyuyor musunuz ona bak. Ailenle mutlu musun. Yüzün gülüyor mu ona bak. Hayatı yaşa. Ha evet hayat parasız da yaşanmıyor. Dediğim gibi yokluk olmayacak düzeyde olsun yeter. Tüp bebek yaptıramamış da olabilir. Bak o imkanın var borç da olsa. Ne güzel. Buna sevin

Üniversiteden sonra iatanbula gitsem çok daha fazla kazanacaktım. Ama gidip Antalya yerleştim. Az iş çok huzur. Keyfim çok yerinde. Mala mülke bakma kısacası
Yorgunluktan yazım yanlışı, anlamsız cümleler çok oldu. Haftaya güzelce düzelticem yorumu.