Merhaba Arkadaşlar

Kelimesinde 1. sırada olan bir sitem vardı.alan adı değişikliği,google'a bildirimi,yönlendirmeleri ve benim işletmem hesabımdan da yeni adres ve isim değişikliği yaptım.Yaklaşık 1 hafta oldu.search console de "Diğer sitelerinizden 1 tanesi bu siteye taşınıyor " diyerek uyarı veriyor. Sorurlarım ise;

Yeni işletme adımı daha önce başkas kendi işletmesi olarak eklemiş ve kullanmış.kendisi ile görüştüm hesabından kaldıramadığını ve müdahale edemediğini söyledi.bende onun pc ye bağlanıp silinmediğini gördüm ama konumlardan kaldırdım. Bu vatandaşında işine yaramıyor artık.Çünkü oda işletme adını değiştirdi ama hesapdan bu değişiklikleri yapamıyor yetkisi yok.Bir nevi karşılıklı olarak işletme isimlerimizi değiştirmek istedik.

*Google da yeni sitem görünüyor.
* Eski kelimem de arama yapınca işletmemi yeni adı ile görebiliyorum.Yeni kelimem de göremiyorum.
* Yeni işletme adım ile arama yapınca hala x şahsın işletme bilgileri görünüyor.
* Google da alan adı değişikliği, bildirimi ve gerekli yönlendirmeleri yaptığım halde 1 hafta oldu "Diğer sitelerinizden 1 tanesi bu siteye taşınıyor " ibaresi var.
* İşletmemi sadece kendi hesabım sayfasındaki "Aramada Görüntüleyin" den bakınca görebiliyorum.
* Harita dahil yeni kelimem de 1. sırada, tekrar olmak için ne yapmam lazım? eksik bir şeyler mi yaptım ?