Atatürk'ün imzası kullanıldı deniliyor. Adı kullanılarak kapatılmış. Aslı astarı nedir bilemem. Ben bunları konuşmayı bile uygun görmüyorum nasıl ki muhalefet açın kardeşim tutan mı var diyor, yurt dışından da kimse karışamaz tabi ki düşüncelerini isteklerini söyleme hakları vardır ancak müze olarak kalması da kimseye koymayacağı gibi müze olarak gelip gezme hakları varsa insanlarında orada ibadet etme hakları vardır. Bardak boş mu dolu mu çelişkisine girmenin mantığını bulamıyorum. Kimse karışmıyor ama nedense biz tartışıyoruz, tartışılmasında haklı sebepler varsa bile sonuçta istediğimizi yapabileceğimiz gerçeği varken halk bunu istiyorken kendi kendimizle cebelleşmemizin bence tek açıklaması olabilir kendimize ne inancımız kalmış ne güvenimiz düşünürken bile batının doğrularıyla düşünmeye çalışıyoruz. Siyasi olarak kullananlar olabilir bunu ayrı tutuyorum siz geçin onları. Benim evim var tapusu var ama evde değilim! Benim için ne eksik ne fazla aynı mantıktır. Hemen açılmalı ve kimseyle münakaşasına girilmemeli.