- birinde arkadaşın yalanını yakaladım ama ortada ticaret yok.

- birinde 5-6 ay önce iş yaptırdığım arkadaşa mesaj atarak hizmeti kullanamadığımı söyledim, terslendim. insan kırılıyor yani, ne var düzgünce söylesen peşine mi düşeceğiz verdiğimiz paranın, kendi teklif etse ben kabul etmem, hatta ihtiyacı olduğunu bilsem tekrar hizmet alır ücret ödemeyi kabul ederdim. yediğim laf ağırıma gitti.

ShaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret puanı bunlar için var
fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merak ettim
abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'a havale etmek doğru değil bence. Hakkınıza girilmişse başkalarının hakkına da girerler ve susmak doğrusu değildir. Bilmeden istemeden yapılmışsa bilemem. Hem diyorsun şikayetim yok hem sitem ediyorum o halde konunun maksadı nedir.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda Instagram hesap satışlarına dikkat etmek lazım. Çoğu satılık hesaplar çalıntı.
trustme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şikayet konularına bakıldığı zaman hep aynı nickler dönüyor zaten. Ben şahsım adına kimlerle asla iş yapmayacağımı biliyorum
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes herkesi şikayet etse forumda kimse kalmaz herhalde daha geçen gün adsense hesabı aldım özellikle kısıt ihlal uyarı yok denildi domain eklediğim gibi geçmişe dair kısıtlama çıktı söylediğimde ise bende başkasından aldım bana böyle deyip sıyrıldı içinden benim gözümde resmen hırsızıktır.