Teşekkürler hocam.
Twitter konusunda yabancı favori servisi 7 tlye anlık mevcut garantisiz fakat düşme olmuyor.
Ayrıca rt servislerimiz pahalı ama kaliteli düşmesi en az olan servistir.
Örnek vermek gerekirse 5 tllik favori servis düşüyor ne kadar almayın desekte her zaman en ucuza kaçıyolar smmyi suçlamamak gerek. Örnek bot takipçi yanına yazmışım hepsi düşer. Burada hiç bir manipüle yok hepsi düşer yazısında yani garantisiz veya hepsi düşerbilir yazmadım direk kesin hepsi düşer yazmışım

Ama millet ısrarla ucuz diye onu kullanıyor.
Ne kadar ucuz ise o kadar kalitesiz olur bu her zaman böyleydi böyle olmaya devam edecek.
Twit takipçi bende 13 tlyede var türk 95 tlyede var 95 tl garantisiz fakat düşmüyor. 13 tl tamamlandı verdikten 1 saat sonra düşüyor.
Peki neden ekliyorsunuz diye soracaksınız? Cevabı: Ben 3 ay önce bu bot kararı alıp sitemde eklemiyorum dedim ve botların tümünü siteden kaldırdım sonuç ne oldu?
Fiyat algısı yüzünden yeni müşteri gelmedi gelende başka yerde 2 tlye var neden sizde yok demeye başladı. Şimdi sana sorum şu sen denediğin hangi panel ise en ucuz servisten kullanırsan hızı kötüdür kalitesi kötüdür veya düşüyordur ki ucuzdur. Bot yabancı beğeni 1.25 e satılıyor hepsi düşüyor 3 günde
Kısacası hocam suç bizde değil alım yapanlarda şuan ben 20 tlden 1 k takipçi siteye koysam kim alacak? 13 tlye türk takipçi satıyoruz çekiliş ona bile indirim isteniyor. Pahalı deniliyor