Konu
Dosya İndirme | Sunu İzleme | Test Çözme Scripti Yazdırılacak
09-06-2020, 15:31:34
slideshare
Arkadaşlar, ana sitemizdeki dosya indirme ve subdomainimdeki online test çözmeyi yeni özelliklerle tek bir çatı altında birleştiren yeni bir proje istiyorum. Önce ana başlıkları vereceğim işin oluru varsa, tek tek detayları hazırlayacağım, daha sonra fiyat isteyeceğim. Ayrıca fatura da isterim.
Projemizde 4 farklı işleyiş olacak;
1.
Dosya İndirme bölümü (ana sitemizdeki işleyişin aynısı, pdf,zip,rar gibi dosyalar önizlemeli yüklenecek, ziyaretçiye, üyeye indirme imkanı verilecek)
2.
Online test çözdürülecek. (Örnek subdomainimdir. pdf dosya yüklenecek, ziyaretçi testi çözdükten sonra doğrusunu, yanlışını ve puanını anlık görecek)
3.
Genel deneme bölümü. Burası online testten farklı olarak kodlanması lazım, başlama, bitiş tarihi olan, çözmek için girenin çözmeden çıkamacağı gibi ayrıca önlemleri olan vs,)
4.
Powerpoint sunu izleme. Bu madde önemli, bu olmazsa olmazımdır. Örnek bir yabancı site var.
slideshare.net
Yalnız bu sitede yüklenen sunularda next tuşuyla slayt geçişi yaptırıyor. Benim istediğim bu next tuşuyla, ya da izleme ekranına tıklama ile sadece slayt geçişi yaptırmasın, slayt içinde animasyon varsa, animasyon geçişini de yaptırsın. Mesela sununun 1.slaytında 4 metin var ve metinler tıklama ile açılıyorsa, bu next tuşuyla ya da artık başka nasıl olabilirse metinler arası geçiş de gerçekleşsin. Yüklenen dosya uzantıları bilmeyenler için yazıyorum; pps,ppsx,ppt,pptx gibi dosyalar olur.
1000 online kaldırabilecek güncel kodlaması, seosu, gelişmiş üyelik sistemi gibi extralar vs olacak. Bunları detaylandırmada yazacağım.
Bu 4 maddenin üstesinden gelebilirim diyen varsa, özellikle 4.madde çok önemli, bilgi versin, daha detaylı istek dosyasını hazırlayacağım, ona göre fiyat verir. Anlaşma sağlanmak üzereyken 4.madde için küçük bir demo da isteyebilirim.