Merhabalar,
İsim vermeyeceğim R10da gördüğüm için için üye olup çalıştığım 1 2 yer var. Şimdi smm'de garanti yok, bu konuda hemfikiriz. Kafama takılan nokta şu, ben 500 rt + 250 favori alıyorum twitter reklam için - instagram 5k takipçi + 3k beğeni alıyorum.
24 saat geçmede 20rt 30 favori kalıyor - instgramda 1.5k takipçi kalıyor 2k beğeni. Şimdi garantisi yok asla sözüm yok ama bu ne güzel iş böyle. Smmci parasını alıyor haklı olarak ama ben parasını verdiğim hizmeti garanti değilde olsa biraz birşeyler bekliyorum dimi. Böyle sıfırlanmaya yakın oluyor adamlara yazdığımızda garanti yok diyor işin içinden çıkıyor. Ozaman bizde smm panel açalım garanti yok diyelim basalım ilk 12 saat 10k geldimi geldi, 24 saat sonra silinirse yapacak bişey yok. Buna bir çözüm varmı soruyorum ki smm panelci çok aramızda, ben hizmet alamadım, aldımda klasik garantisi yoktur kısmında kaybettim herşeyi. Bunu hep yaşıyorum mağdur oluyoruz parası zerre umurumda değil ama bizim sistem açısından kötü oluyor.
Benim gibi bunu yaşayan varmı? Yani özür dileyerek söylüyorum ama harika bir para kazanma sistemiymiş bu temiz iş, sayın müşterilerimiz alacağınız hizmetlerin garantisi yoktur bunu bile bile alıyorsunuz.... Bunu deyip işin içinden çıkmak çok basit..
Garantili hizmet alın, telafisi gelsin
@fatii; yardımcı olabilir.