TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte aslında olay bu. Herkes başkası beni ilgilendirmez diyor. Aslında bireysel olarak bakıldığında doğruyu söylüyorlar ama kesinlikle belirli bir zaman sonra üstünlük kurma vs gibi şeyler ortaya çıkacaktır. Ve herşeyden önce haktır aynı işi yapan iki kişi arasında maaş farkı olması iyi değildir. Kıdem haricindeyse. arkadaşın bir kere senden çok zam alırsa ve sonrasında ömürboyu aynı zammı alsanızda belirli bir süre sonra maaşı senin maaşının 2 katı olacaktır 3000 tl ile %10 zammı çarpmakla 4000Tl ile %10 u çarpmak farklıdır
Özel sektör bir türlü akıllanmadı Türkiye'deki konjonktür değişiyor 2020 yılında google da en çok aranan kelime kolay para nasıl kazanırım. Özel sektör çalışana hakkını vermediği gibi isteyince bana işçi mi yok diyor, adam çalışıyor emek harcıyor versene hakkını yok az paraya çok iş yapsın . İşçi var haklılar ama anlamadıkları çalışacak adam yok ne verirsen onu alıyorsun, benim cv maalesef ki 1-1,5 yıllık işlerle dolu hakkımı vermediklerinde gidiyorum her gittiğim yerde sen bizim gibisini bulamazsın diyor sonra 2 ay sonra gel konuşalım diyor. Kendimi büyütmüyorum ama gerçekten yıldım emek ver hakkını alma artık gerçekten bıktırdı çalışma azmim kayboldu hayırlısı olsun.