siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam; Bu süreç içerisinde aciliyetim olduğunu ve tutarla ilgili sorun olup olmayacağını işlem öncesi müşteri temsilcisine özellikle sordum zaten.Yani teyit almak istedim ve sonrasıda işleme başladım.Burada kendilerinin bana "böyle böyle bir durum olabilir bilginiz olsun" demesi gerekiyordu.Kaldı ki saydığınız bankalar haricinde(kampanya) bir bankadan yükleme yaptım (Halkbank) Bu yüzden 25 gün içerisinde kim öle kim kala? Ben TBB'ye başvursam bile gelecek olan 2 kart ekstresini kim sallayacak? Yani bu durumda yanlış anlamayın en az 6 farklı banka ve Papara ile çalışıyorum ama ilk defa böyle saçma sapan bir duruma denk geldim.Hadi oldu diyelim 25 gün nedir?
Bu tür firmalarda müşteri temsilcileri ile güvenlik ekipleri farklı çalışabiliyor. Çoğu şeyi bilmiyor aslında müşteri temsilcileri. Güvenlik ekibi ücreti büyük gördüğü için tedbiren bloke koymuş. Sebebi de ya kampanya kullanımı için suistimal edilmesi veya çalıntı kart şüphesi olabilir. Şu durumda beklemekten başka yapabileceğiniz bir işlem bence bulunmamaktadır. İsterseniz Turkcell bayisine gidip orayla da görüşebilirsiniz. Halkbank ın da bu şekilde kampanyaları oluyor benim şu anda hangi bankanın ne tür kampanyası var bilgim tam. yok. Sizin için önerebileceğim şey bu tür işlem yapan yerlere yüksek ücret yüklememeniz.