Bilinen insanlık tarihi 5000 yıl. M.Ö 3200lere kadar keşfettik.

Dünyanın geoit olduğunun ilk kanıtı olarak adlandırılan, Macellanın 25 yaşında ki Dünya Turu (mümkünse tabii) 1500lü yıllarda.

Bununla birlikte geçmişi daha keşfedemediğimiz fakat bildiğimiz kadarıyla 5000 yıllık yaşam tarihinin son 500 yılında Dünya geoit deniyor ve buna bir takım insan inanıyor.

Ben ise 4500 yıl boyunca dünyanın düz olduğunu bilen, öğreten, kanıtlayan insanlara inanıyorum. Siz 500 yıllık bir teoriye inanabilirsiniz, sizin tercihiniz.

Lakin şunu söyleyeyim, Dünyanın, geoit (yuvarlak ya da her ne diyorsanız) olma ihtimali yoktur. Dünya, net bir şekilde düzdür. Fakat bu düzlük, "elinize bir kağıt aldınız aa bu şekilde düz " olayı değil. Alttan bombeli, sınırları tahmin edemeyeceğiniz kadar geniş ve yeryüzü kısmı düz.

Bazı arkadaşlar, balona kamera bağlayıp bak çok pahalı değil demişler. Ben sadece bu gözlemler için helikopter kiralayıp fotoğraflamalar elde ettim. Dilersen sana dünyanın kusursuz bir düzlükte olduğunu kanıtlayan fotoğrafları iletebilirim.

Ya da şöyle söyleyelim, dünyanın yuvarlak olduğunu iddaa ediyorsanız, çok pahalı değil bir balona, normal bir kamera bağlayın ve bırakın (balık gözü olmasın kamera) daha sonra sistemi geri çekin ve görüntüleri izleyin. Göreceğiniz tek şey kusursuz düzlük olacak.

4500 yıl boyunca, dünya yuvarlak diyenleri suçluyorlarmış.

300-500 yıldır, dünya düz diyenleri suçluyorlar.

Bu böyle bir gelip bir değişir. O yüzden başkalarının fikirleriyle değil kendi fikir ve bilgilerinizle konuşun.

Herkesin düşüncesine saygım var, fakat dünyanın düz olmaktan başka ihtimali yok.