Hocam kimse kimseye kindar değil gerçek hayat bu

başına geldiğinde anlarsın. soruda asıl kararı sen veren değilsin gerçek hayatta. Bu durumu yaşadığın zaman anlarsın. Profesyonel çalışma diye birşey var. Ben her sene en yakın arkadaşlarımla bu durumu yaşıyorum ki bırak aradaki %100 zammı %1-3 fark olduğu zaman bile sorun oluyor. Kimseyi burada karalamayın herkes kendisi için çalışır günün sonunda arkadaşın kendi evine sen kendi evine gidersin. Sen şaşırmaya devam et.
olaya psikolojik olarak bakacaksan illa, burada asıl sorgulanması gereken şey patronun sana %50 verirsem arkadaşına %150 veririm demesidir. Siz olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Yukarıda da söylemiştim. bir kere arkadaşın senden %10 fazla zam alsın ve sonraki bütün zamlarınız eşit olsa bile belki 10 yıl sonra arkadaşının maaşı senin maaşının 2 katı olacak

Buradaki hakkı göster bana tamam sen haklısın diyeceğim.
Sen 10 milyar al, arkadaşın 100 milyar alsın, sorun nedir?
O mantıkla bakarsan patronlar genelde iş yapmaz, iş yaptırır ama en çok parayı onlar alır.
Yanlış bakış açısıyla baktığınızı düşünüyorum, dediğiniz gibi gün sonunda herkes kendi evine gider, herkesin kazandığı kendinedir.
Size bir soru soruluyor:
Sana 40% zam mı yapayım 50% zam mı yapayım diye, siz de diyorsunuz ki arkadaşıma benden 60% daha fazla verme de, gerekirse benden 10% al...
Olaya psikolojik olarak bakacaksan diye bir şey yok, olay zaten psikolojik dediğim gibi adam psikolog ve bu bir ayrıştırma sorusu.
10 yıl sonra değil seneye bile arkadaşının maaşı senden fazla olabilir.
Maaşların eşit olmasını gerektiren sebep nedir?