Merhabalar,
Öncelikle bir şey demek istiyorum nasıl diyeceğimi bilemiyorum ama lütfen bilinçsizlik yapmayın bilmem belki saçma olabilir ama bilinçsiz olmayın. Konuyu okuduktan sonra her konuda bilinçli mi olmamız gerekiyor diyebilirsiniz bu insanlığınıza bağlı biraz.
1-2 hafta önce saat 3-4 arası uyandım instagramda takılıyordum birden köpek sesleri geldi dedim hayırdır ne oluyor diye bakayım dedim üç köpek bir kediye saldırıyordu biraz uzaktılar aşağıya inmem biraz zaman alacağı için en yakınımda bulunan bir şeyi fırlattım (zarar görsünler diye değil ayrılsınlar diye) neyse ayrılmadılar ama biraz daha aşağıya indiler. Bende su attım üzerilerine 3 köpek bir kediyi çekiştiriyordu bacaklarından. Ayrıldıktan sonra içim bir cız etti sokak köpekleri baya bir yaralamıştı kediyi bende indim aşağıya gerekli yerleri aradım ve kedi için beklemeye başladım. Bazı insanlar için saçma gelebilir ama cidden en azından bir kalp masajı veyahut elimden ne geliyorsa yapmak istedim ama bilmediğim için zararını dokunacağını düşündüğüm için hiç bir şey yapamadım sadece aramak ve başında beklemek oldu.
Olay içimi burktu yalan yok hala aklımdan çıkmaz. İnsanlar nasıl hayvanlara şiddet uyguluyor. Tamam kedi köpek doğal ama cidden kediyi kanlar içerisinde gördüğüm zaman içim cız etti.
Asıl çıkarmam gereken olaya gelirsek virüs dalgası bittikten sonra ilk yardım eğitimi ve bu gibi durumlar hakkında eğitim almak istiyorum.
Ufak bir anımı anlatmak istedim sizlere belki bir şeyler çıkarabilir belki bir şeyler değişir diye..