Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, bir süredir tatil modundaydım. Bu süreç içerisinde biraz araştırma geliştirme v.b. işlerle uğraştım. Bir süredir üzerinde çalıştığım bir sistem var.

Yeni hazırlamış olduğum sistem ile günde ne kadar site kurulur bilmiyorum Biraz az çalışıyorum bu konuda, bir saat içerisinde tahminen 10 site rahat kurulur. Çalıştığım sistem bilinen wp automatic ve pinterest automatic üzerine inşaa edilmiştir. Özel script yazdıracağım, Masaüstü program alacağım v.b. başlıklar sizin için de maliyetli ve zor görünüyorsa, aşağıda kendi maliyetimi açıkladığım sistemi alarak çok daha ucuza getirmiş olabilirsiniz.

Dikkat: Çok çok özel bilgi vermiyorum. Çok özel bilgileri açıklamak mantıklı değildir. İnternette arama yaparak çeşitli bilgileri bir araya toplayıp, harmanlayıp, geliştirip siz de ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Bu durum ne kadar sürenizi alır, cebinizden ne kadar para çıkar bilemem.

Dikkat: Site kurulumunda gelir garantisi bulunmamaktadır. Sadece kendim yapıyorum... sizin kazanıp kazanamayacağınızı dilemem.

Kendi Maliyetim:

1. Reseller: aylık 25 TL
2. site uzantılı domain 7 TL
3. Cron için sunucu : yıllık 35 TL
4. Proxy: aylık 15 TL (paylaşımlı)
5. 150 adet Session lu yeni hesap 75 TL (100 hesap hakkım var şuan, hesaplar ACT ile açılmıştır)

Yaklaşık 150 sitelik maliyet toplamı 167 TL (Bu tutar min. ölçülerde yapılan hesaptır. Sistemi genişletirseniz veya daraltırsanız fiyat değişir)

150 adet spam siteyi forumda ücretiyle yaptırmaya kalksanız kaça yaptırırsınız. (Sadece Hesap demiyorum)? En düşüğü 5TL den olsa 750 TL site kurulum hizmeti ödersiniz. + sunucu ve hesap eklenirse fiyat artar elbette... (isterseniz sadece site kurulumunu size tanesini 5 TL den min. 100 site olmak üzere yapayım)
hocam pa ve tek proxy ile nasıl 150hesap kullanıcaksınız?