bozkurtreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmayın dönmeyi unuttum. Sistem özellikleri olarak diğerleriyle maalesef kıyas kabul etmez. Kargo Entegrasyonları+Pazaryeri Entegrasyonları+ Muhasebe Entegrasyonları + Özel Tasarım Modülü eklenildiğinde diğerleriyle aynı fiyata denk gelicek. https://www.ticimax.com/e-ticaret-paketleri/ - Special Omni - adlı paketi satın aldığınızda ayrıca 5 Bin TL'ye de özel tasarım yaptırırsınız. Dijital Pazarlama alanında da benden destek alırsınız Oh mis kafanız rahat etsin.
İnceledim hocam ama tabiki hiç bir sistemi daha önce kullanmadığım için bilmiyorum. Faprika ticimaxe veya digerlerine göre 3 kat fazla yıllık trafik veriyor 14000. Ticimax de 5000 . O 5000 dolunca daha sonra ne kadar istiyorlar veya nasıl devam ediliyor hocam. Birde ticimax da tüm herşey pakete dahil mi hocam full pakette trendyol dahil değil ne kadar istiyorlar acaba entegrasyon için. Muhasebe entegrasyonları için aylık veya yıllık vs nasıl ücretler ödeniyor veya ayridan aylık başka ücretlerde çıkıyormu ödememiz gereken. O paket ücretine ayridan birde tasarım ücreti vs çok fazla gelir bana en fazla verebilecegim 6-7k olması gerekir. Hocam biraz fazla şey sordum ama bu konularda baya bilgili olduğunuzu yazdınız çoğusu ile çalışmışsınız.