Schwartz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sabit telefon için 3 TL ücret alınıyor, 16,35 Mbps paketler için fiyat +10 TL oldu yani 75.99 dan 85 oldu + 3 tl sabit telefon için alınıyor toplam 88 TL.Eğer istersen 3 tl lik sabit telefon hizmetini iptal edebiliyorsun bunuda turknet telefon veya bilgisayar uygulamasından yapabiliyorsun ve faturan 88 tl den 85 e geliyor
Hocam şimdi yaparız şirket falan batar hiç girmeyelim sonra yeni servis sağlayıcısı ara dur falan .

Ufak bir hikaye 4 gün boyunca destek talebime donuş alamıyınca arıyım dedim aradım açtı birilier buyrun dedi internet yeni bağladık hız söylediğiniz hız değil dedim kimdi bilimiyorum ama suratıma kapatmıştı biraz zoruma gitmedi değil destek sunmuyoruz dese usulca kapatırdım veya aradığımda tekrar o kişi çıkacığını bilsem o gün ufakkat bi tedaş gibi elektrik dağıtabilirdim
Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi paket hocam bu detaylı bilgi alabilir miyiz forum ahalisi olarak
Valla , millenicom un sahibi galiba arkadaş
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 95TL verip 86mbit download, 8 mbit upload alıyorum. Primetime denilen saatlerde, en yoğun zamanlarda bile sorun/sıkıntı yaşamıyorum. Bence hakediyor...
Kutuplaşma başlasınnns kaos

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 95TL verip 86mbit download, 8 mbit upload alıyorum. Primetime denilen saatlerde, en yoğun zamanlarda bile sorun/sıkıntı yaşamıyorum. Bence hakediyor...

Bu arada davet kodumu vereyim; bununla belki turk.nete geçen olur. Haberi olsun bu kod ile turk.net kullanmaya başlarsa 1 ay o 1 ay ben bedava kullanacağız.
Davet kodum: LCH48PT69LUW
Mesajınızı eski haline getirmenizi rica edeceğim bende turk.net kullanıcısıyım ve kendi konum olmasına rağmen hitde olucak bir konu ama davet kodumu paylaşmıyorum rica edersem kaldırırmısınız