Hasani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir nevi doğru olmuş, yani sadece resim ekleyip pinlemek mi, makale ekleyip pinlemek mi daha iyi kazanç sağlar. Ben pintopin spam yaptım ama ne google tarafından ne de pinterest tarafından gün yüzü gördüm. Önce içerisinde onaylanmış 4750 TL'lik adsense banlandı. Pin geciktiği için çekememiştim. Sonra günlük 4-5k hit'e ulaştım bu seferde pinterest ban atmaya başladı. Manuel pinleme yapmayı düşünüyorum o yüzden bunu sordum.
Pin to pin hiç yapmadım. Ama zamanında tabiri caizse çuvalla kazanılıyormuş. Her iki method ile de kazanılabilir. Zaten bu işin içindeymişsiniz. 4750 TL'lik pin to pin yaptığınız hesabın kategorisini organik çalışmaya döküpte yapın. Pin to pin yaptığınız gibi hızlı bir reaksiyon alamayacağını bilmeniz gerekiyor. Manuel bir çalışma ile işleyen bir pinterest hesabı en azından 6 ay çalışmadan sonra veri sunacaktır. Buda ciddi bir emek demektir. Yani ben sizlere şu şekilde yaparsanız daha iyi bir kazanç vaat eder diyemem.Kesinlikle sektörünüzle ilgili rakip analizi yaparak ilerleyişi hakkı bilgi toplayıp hangi sektörün sizler için daha iyi olup olmadığını görmeniz gerekiyor.