sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu site %100 doğru sonuç veriyor mu ?
Veriyor hocam. En azından banlı hesabımın hala daha banlı olduğunu gösteriyor "pinterest shadow ban test" ile google'da arama yaparsanız alternatiflere ulaşabilirsiniz.

Bu arada açıklık getireyim. Bu siteye bağlı kalarak banlı olduğunu düşünmüyorum sadece. Görüntülenme alan pinlerim artık görüntülenmesi sıfırlandı.

Hasani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Organik çalışmaktan kasıt nasıl oluyor. Mesela internetten aldığımız resimleri pinterestte herhangi bir program kullanmadan paylaşırsak bu manuel pinleme organik çalışmak mı oluyor?

Bilgim olmadığı için soruyorum.

Teşekkürler.
Evet dediğiniz gibi manuel pinleme bu demek. Ama organik çalışma ayrı bir konu. Mesela bir sinek öldürücü aletinin resmini kırpıp bu resmi ayrı bir yere taşır ve bunun yanına farklı ürünler de koyarsanız bu organik bir çalışma olur. Sinek öldürücü alet bu arada şu sıralar satan bir ürün olduğu için bu örneği verdim Yani resim ya da video üzerinde radikal değişiklikler organik çalışmadır ve siz bu organik çalışmanızı bot ile değil de pinterest hesabınıza normal şekilde girip bunu paylaşırsanız bu organik ve manuel bir pin paylaşımı oluyor.