Ben çok mu cahil ve geri kalmışım anlamadım. Geçen bir konu açılmıştı fenomenler ile ilgili 1-2 tanesini zar zor tanıyordum. Bu çocuğu da tanımıyorum adını yazdım bir kere görüp izlemişliğim var.
İnsanlar neden bunlarla ilgileniyor anlamıyorum. Survivor aynı şekilde. Hayatında ilk defa gördüğü bir insanı hayatının merkezine alıyor onun için milletle dalaşıyor onu öyle benimsiyor.
Bir keresinde Twitter'da bir isim kombini görmüştüm tam hatırlamıyorum ama örneğin MUSFER diyelim (Mustafa Feride). Merak ettim bu ne diye bir diziymiş. Bir baktım daha 3. bölüm.
Yahu ne ara izledin ne ara bu kadar fanı oldun. Bu kadar mı tutunacak dal arıyorsun. Daha faydalı şeyler bulamadın mı diye geçirdim içimden.
Konu sahibine değil lafım genel ama bu çocukla da gördüğüm insanlar epey ilgilenmiş. Duygu sömürüsü falan yapıyor diyen de var. Gariban çocuk yani zengin olup fakir rolü yapmamış ki.
Bırakın çocuk kazansın parasını halini vaktini düzeltsin. Belki o tepsisi uğurludur, telefonundan vazgeçemiyordur vs.
Bir yere geldikten sonra zaten eleştirmek bizim milli sporumuz. Az biraz palazlansın bol bol eleştiririz

Kerimcanlar, Netflikş'ler falan para kazanıyor bu gariban kazansın azıcıkta.