6 ay roaccutane tedavisi gördüm meşhur o dudakları kurutup eklem ağrıları ve burun kanaması yaşatan ilaç. Bunlsrın hepsini fazlasıyla yaşadım. Her gün 2 3 kere burun kanaması eklem ağrısı ve dudak kuruluğu çok uğraştırıyordu. 8 ayda biticekti fakat son 2 aya girerken korona belası çıktı. Dediğiniz çukurlar kaldı bendede. Efsane sivilceler vardı suratımda öyle böyle değil 6 ayda 0 sivilce kaldı sadece iz sorunu var. Birde şunu söyleyeyim, ilacı kullanmadan önce 4 5 senedir bu sorunu çekiyordum tam bir buçuk sene düşündüm kullansam mı diye en sonunda sağolsun ülkemizin insanları olur olmadık yerlerse suratımı eleştirdiler ve bunlar tanımadığım kişiler birde yanımda 10 a yakın arkadaş çevrem vardı. Nolduysa ondan sonra kullanmak istedim. Absürt bir sivilce artışı yaşamadım kullananlar çok yaşamış bunu ama kişiden kişiye değişiyor. Varsa sormak istedikleriniz cevaplayabilirim
Roaccutane, Zoretanin, Aknetrend bunların hepsi aynı ilaçtır aralarında isim ve fiyat artışından başka birşey yoktur özel olarak doktoruma ve eczacıma danıştım.