Bunun cok dogru oldugunu düsünmüyorum su sebebpten ki, daha önce Adsense hesabimin bagli Youtube kanalim telif ihtarindan dolayi kapandi ama adsense durdu. Hatta o Adsense i su an para kazananan baska bir Youtube kanalinda kullaniyorum ve para kazaniyorum.
Onun disinda videolara gelince 1-2 videoya bakabildim ama sanki görüntü cekilmi ses üzerine eklenmis videolarin. Yani bende videolar calinmis ve üzerine ses eklenmis gibi bir ima birakti. Inceleyenler de ne birakti bilemicem :/
Sizin durum ile bu olay farklı. Teliften kapanırsa , adsense normal kalıp mimlenmemektedir. Başka zamanda kullanılabilir. Bunda sorun yok.
Fakat kanal spamdan kapanırsa veya bu arkadaşınki gibi pk si giderse. o adsense başka kanalda hayır vermemektedir. Belki 100lerce kez tecrübe etmişimdir. Forumda bu durumu bilen çok kişi vardir, ama herkes söylemez. Debelensin dursun derler.. Belki bu arkadaş kanalının neden kabul edilmediğini ömrü billah anlamayacak, neden böyle oldugunu bile bilemeyecek. Ki yt çalışmak isteyen hevesli olan arkadaşların genel sorunu bunlar..
Tabi dileyen dilediğine inanabilir. Tercih sizin.
Kolay gelsin.