Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebebi burda. o Adsense, daha önceden bazı kanallarda bağlı iken pk si kapanmış, o adsenseye ekleyeceğin bütün kanalların pk si kapanacaktır. şuanki kanalınında pk açılmama sebebi o. işin kötüsü pk açılmadan, adsenseyi değiştirmenede imkan tanımaması. Daha önceden Bu tarz durumla karşılaşan bir kaç arkadaşımız, ilgili adsenseyi kapatmış ve silmişti. sonrasında supporta mail atmış, adsenseye ulaşamadığını ve kapandıgını belirtip, kanalına yeni adsense tanımlamak için yardım istemişti. onlarda birsüre sonra yeni adsense pub idini kanalına tanımlamıştı. Bu yolu seçersen, elinde 1 tanede mimlenmemiş hazır adsense bulunması gerekiyor.
Kolay gelsin.
Dediğim gibi bu adsense bağlı şuan sitelerim var para kazanıyorum düzenli ödeme alıyorum sadece youtube tarafında sıkıntı oldu pk kapandı ama ne telif ne ihtar vs hiçbir sorun olmadı. Kaldıki bu açık bir kural ihlali olur ve genel olarak politikaya uymadığını değil buna uymadığın için açmıyoruz derdi diye düşünüyorum? Yinede teşekkürler not aldım bu ihtimalide.

ichbinmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun cok dogru oldugunu düsünmüyorum su sebebpten ki, daha önce Adsense hesabimin bagli Youtube kanalim telif ihtarindan dolayi kapandi ama adsense durdu. Hatta o Adsense i su an para kazananan baska bir Youtube kanalinda kullaniyorum ve para kazaniyorum.
Onun disinda videolara gelince 1-2 videoya bakabildim ama sanki görüntü cekilmi ses üzerine eklenmis videolarin. Yani bende videolar calinmis ve üzerine ses eklenmis gibi bir ima birakti. Inceleyenler de ne birakti bilemicem :/
haklısın üstüne seslendirme yapınca tabi böyle ihtimaller akla geliyor ancak çalsam daha kaliteli görüntüye sahip videolar var yaparken seslendirmek zor oluyor o yüzden önce çekip sonra seslendirme yapıp montajlıyoruz. Yeni stüdyoda para kazanman açıksa eşleştirme özelliği ile hemen ihtar alırsın ve para kazanma politikalarından kopya içeriği direkt ihlal olduğundan gelen uyarıda o yazardı. Bizde genel bi ifade yer alıyor.