Selam dostlar,
Pinterest ile çok haşir neşir değilim geçen sene bu dönemler bir kaç deneme yapıp pasif gelir oluşmaz bu şekilde diyerek bırakmıştım. Sonrasında bir müşterimin bana anlatması üzerine ciddi pasif gelir oluşturulabileceğini anladım.
2-3 ay kendim bir çok bot hesap açma scripti vs yazdım mikro pin benzeri ban kontrol scripti yazdım sap pa gibi eklentileri editledim sürekli bişeyler denedim mart ayına kadar. (bu zamana kadar 10k kadar kazanmışımdır.) Mart ayında app oluşturma zorlaşınca bende pes ettim. Sonrasında baktım elimde bi yığın script harcadığım onca zaman var, birde pasif gelirde oluşturulabiliyor muş, bunca emek zaman gelir imkanı boşa gitsin istemedim son bir nefes tekrar işe koyuldum.

edit: Yukarıda script yazdım vs yazıyor üstünde de haşir neşir değilim yazıyor. Çelişkili gibi ama gerçekten çok fazla uğraşmadım 2-3 ay çalıştım totalde ve bu 2- 3 ayın içinde toplam çalışma saatim 30 40 saati geçmemiştir. Yıllardır web le olan yakınlığımdan kaynaklı kolay kavrayabiliyorum diyelim.

Bu sefer bir şeyler tutturdum sanırım.
5 günde 5 hesaptan ortalama 8k kadar pin çıktım ve hesapların hiç biri ne shadowa nede spama takıldı.
Dün 2k atım yapan bir hesabın pinlemesini durdurdum.
Çok fazla burada yazılanları okuyamıyorum genelde kendi denemelerimi yapıyorum. Bu yüzden bazı şeyleri sürekli test etmek yerine size sormak istedim.
  • Pin atımını ne kadar sonra durdurmalıyım? Durdurmama gerek var mı?
  • Pinleri Tumblr üzerinden ref bağlantı ile almayı düşünüyorum cpc bgbg ne kadar artar yada azalır?
  • Spam yapıyorum ve haliyle günde sadece 1 sub üzerinden 700-1k atım yapıyorum 5 hesap içinde random dolaşıp 2dk da bir pin gönderimi yapıyorum, 5 farklı domain 5farklı ip ve sadece 5 sub kullanıyorum, bunun dezanatajı olur mu?
Alıntı
Çok fazla burada yazılanları okuyamıyorum genelde kendi denemelerimi yapıyorum. Bu yüzden bazı şeyleri sürekli test etmek yerine size sormak istedim.
Cevap yazan, yazmaya herkese teşekkürler . Kendim deneme yanılma sonucunda net verilere ulaştım. Sonuçlar aşağıdaki gibi.
Sürekli güncel kalacak.

edit: cevap veren olmadı, kendim test edeceğim anlaşılan. Güzel sonuçlar gelirse buradan paylaşırım.

edit2: Ortalama 13 gün oldu ve pinlerdeki güncel durum şu şekilde; 14.06.2020
edit3: 18.06.2020 son durum

güncelleme 04.07.2020

site hitlendikten sonra 3.gün adsense durumu: 09.07.2020

12.07.2020 güncelleme