Balıkesir'de Heramis Tatil Köyünde kalmıştık. Devremülk usulü. Güre - Akçay - Altınoluk civarlarında. Buraları gezme şansı elde ettim. Gerçekten harika yerler. Buralardan bulabilirsen canın sıkıldığında çık sahile dolaş. Yapılabilecek bir sürü aktivite var. Git bir meydana şarkı söyleyenleri dinle. Akçaya git bir teknede balık-ekmek ye. Fiyatlarda yüksek değil. Aynı zamanda o taraflar Çanakkale'ye yakın olduğu için güzel turlarda var. Gelibolu gezisi. Ada gezileri. Zaten çarşıda gezdiğinizde sürekli gezi turlarının standlarını karşınıza çıkacaktır. Hani dediğim gibi Güre taraflarından ev alırsanız hiç bir şekilde sıkılmazsınız. Birde oralarda çok konser oluyor. Belediye tarafından yapılan konserlere denk gelirseniz ücretsiz olur aşırı keyifli. Küçükkuyuda Suzan Kardeşlerin konserine denk gelmiştim. Ücretsiz bir şekilde konseri en ön sıradan izleme fırsatı bulmuştum. Fakat bu sene virüs dolayısıyla ne olur bilemem. Ama dediğim gibi Balıkesirde bana göre Güre tarafları asla vazgeçilmezdir.