Abc_18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar nasılsınız hocam, clio hangi renk son oluru neydi biliyorsunuz arıyoruz. Birde kredi çıkıyor mu araca?

Selamlar hocam. çekimlerimizi artık profeesyonel yapıyoruz videolarıda mevcut 05551983439 üzerindeni letişim kurabilirseniz videosunuda atarım aracın.

ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam. Arabamcom da trink sat bölümü var oraya girdim 65k teklif etti hemen en yakın şubeye getirin eksper yapıp ödemenizi yapalım diyor. Fiyatlar uçmuş valla

Hocam maalesef ki uçtu önceden sermayemizle daha iyi işler yapabiliyorduk ama günümz şartlarında özellikle biz genç girişimciler tırnağımızla kazıyarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama durum ortada.

ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam. Arabamcom da trink sat bölümü var oraya girdim 65k teklif etti hemen en yakın şubeye getirin eksper yapıp ödemenizi yapalım diyor. Fiyatlar uçmuş valla
fsever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba
Ford Courier Trend 2015 model 2016 Trafik çıkışlı 70 Bin Km de
Sağ arka çamurluk değişik bide sağ tarafta 2 yada 3 parça boya var.Tramer toplam 6 bin civarı 2 parça hailnde olması lazım.Ederi nedir bide takas edebileceğimiz araç var mıdır sizde?

https://imgur.com/a/9Q3a6n7#3f5dy3K

Hocam selamlar, Ana sayfaya araçlarımızı ekledim. İnceleyebilirsiniz. Şimdi internet sitemide kuruyorum detaylı görebileceksiniz.

Saygılarımla,

08.06 güncelleme: Dostlarım ana sayfayı güncelledim. Bu hafta içi internet sitemi de açıyorum inş.