Oncelikle 7 Yıllık Datalife Engine kullanicisiyim. Wordpress ile eklentiler kurularak bence siteleri şişiriyor ve çesitli açıklara sebep verebiliyor..yonetici paneli berbat tasarimi karisik olaylari v.s. datalife seo acisindan hazir bir sekilde veriyor. Mobil temanizi ayarlayabilme uye sistemlerini ayarlama yetkilendirmeleri konu ici duzen konu ekleme v.s kolay kullanilabilir bir cms oldugunu dusunuyorum. Eski web sitemde seo calismasi yapmadan ilk 3 sirayi garantiliyordum mesela sirf dle nin seosundan. Dle temalari size php sunulmuyor tpl seklinde veriliyor ve sistemde her türlü oynanmaya musait bir sekile getirilebiliyor. Fakat tek problemi turkiye desteginin olmamasi. Elimden geldigince blog sitemde imzamda mevcut. Paylasimlar yapmaktayim. Eklenti bakimindan eksikleri var dogrudur. Adi ustunde content management systemdir. Icerik yonetim sistemi yani blog icin tasarlanmistir. Eklentiyede pek ihtiyac duymassiniz kendi adima konusayim. Tema olayi cesitli rus sitelerinde paylasilan guzel temalar var. Fakat tema icerisindeki kod yapisi bi yandan basit bir yandan genis iceriklidir. Content kodlari custom kodlari order date randlar, v.s v.s biraz ugrastiriyor tema yaparken. Fakat derseniz ki önerirmisin. Ben bu web isini ne kadar yuruteceksem o kadar datalife kullanacagim. Asiri memnunum ve artik birseyleri kavradim dle'de. Ayriyeten dil destegi ve sitede birden fazla tema kullaniminiaynianda yapabiliyorsun.temanin istedigin yerinde ozel alanlari kullanabiliyorsun. Kayit panelini xfieldlerle srkillendirebiliyorsun. Yani her kalıba dle kurallarina uygun bir sekilde gecirebiliyorsun.

Yakinda datalife ile ilgili genis icerik paylasagim.

edit : https://www.r10.net/nedir/2391655-da...malariyla.html