Matematik sınavında numara ve imza kağıtları geldiğinde numaramı yazıp imzamı attım. Alt sıraya da Hülya adında ki kız geliyordu arkamda oturuyordu. Şıklı sorular olduğu için aynen şunu yazdım numaramın altında kızın dolduracağı boşluğa " 25689 10 13 16 ????" kız tuttu hocayı çağırdı hocam bakar mısınız diye. Benden terler boşaldı Hocaya "Hocam bu benim sıramda bu numaralar yazıyor ama bir anlamı varmı dedi. Ben o sırada başımı masaya koydum bittim dedim ama. Hoca da anlamamış. Sildi valla bilmiyorum ki yanlış yazılmış sanırım dedi. Sınavı zaten çözerek 90 civarı bir not almıştım. Ama istek yoktu. Sınavdan sonra hocanın yanına gittim. Hocam özür dilerim ben zaten sınavı yaptım ama moralim bozuktu ben yazdım o sıraya o numaraları dedim. Hoca anlamsız şekilde bana baktı. O zaman anladım ki hoca cidden farketmemiş. Olayı anlayınca kendi kendimi ele verdiğim için güldü ve takma böyle şeyleri dedi. Zaten yapabiliyorsun bu arayışlara girmene gerek yok dedi Aslında başarılıydım ama ayda yılda bir şey yapmadan yüksek puan alıyım dedim. Onu da elime yüzüme bulaştırmıştım