Aragami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Anlaştığımız sürede işi yaptım ve host istedim vermediniz. Biz sizinle tanışalı 2 hafta olmadı. İş nasıl iki haftaya sarksın. Bakalım dedim bakmadınız.

2. Anlaştığımız parada bir ödeme yapmalıydınız yapmadınız iş bitince dediniz. Anlaşmamıza uygun olmamasına rağmen tamam dedim.

3. Her an telefona bakmak mümkün olmuyor. İletişimde son iki gün hariç sorun yaşamadık.

4. Ben de sizin işinizi yaparken başka iş almadım.

Kısa ve öz olarak. Bir mağduriyetiniz varsa benim daha çok var. İşinizi yapmış olmama rağmen ne para aldım ne de bir karım oldu. Tavsiye etmemek sizin tercihinizdir. Ben yazılımcıyım ve bu konu üzerinden ekmek paramı kovalıyorum. Baltalamaktan başka bir şey değil yaptığınız.

Neyse işimizde gücümüzdeyiz. Size de hayırlı işler.
Anlaştığımız işi yaptıysanız kurun hosting ödemenizi göndereyim bu kadar basit Burada şov yapmanın anlamı yok. Ortada bitmiş hiçbir iş yoktur.Siz 1500₺ ücretli işi bitirip 2 hafta uğraşıp sonrasında bana kurmak teslim etmek için yazmayacaksınz öyle mi ? Ben buradan yazıyorum. Bu konu üzerinden ekmek parası kazanıyorsunuz benim ekmek kazanmama engel oluyorsunuz ? Bende bu forum üzerinden ekmek kazanıyor ve sizin gibi insanlar yüzünden ekmek kaybediyorum. Başka insanlar benimle aynı koşullarda maddi imkanlarda olmayabilir. Onlara çok daha büyük zararlar verebilirsiniz. Bende bundan dolayı uyarımı yapmak zorundayım bana koyan pek bişey olmaz başka arkadaşlarla çalışıyorum zaten.

Ben çalışacak arkadaşlara kesin tavsiyemdir. İş başı kesinlikle ödeme yapmayın benım dışımda madur olan başka insanlarda var. Zamanı değerli olan arkadaşlara tavsiyemdir.

Hayırlı günler