Sayfada ne kadar reklam olduğuna bağlı
bir tane reklam alanı eklemeyi düşünüyorum şuanda, kazanç olursa daha fazla da olabilir
Hemen çıkma oranı düşürülürse güzel kazanç gelir. Lakin ilgi olursa. Tam fiyat bilemem.
Yorum alanında süre azaltılabilir diye düşünüyorum
Hocam şimdi herkes bir rakamla diğer rakamı çarpıp size yüksek bedeller söyleyecektir. Elbette matematiğe inanırım

ama kimse reklama tıklamazsa kazança olmaz. Aylık 100.000 hit günlük 3.500 hit yapar. Günlük 3.500 hit bence 5 ile 10 TL arası getirir. neye göre hesapladınız derseniz tahmin derim. Ama 3.500 kişinin 3.500'üde reklama tıklarsa günde 3.000 TL de kazanırsınız. Yani şimdiden hayırlı olsun.
inşallah

günde 3000 tl kim kazanmak istemez
Eğer bu websitesi ise otomatik reklam seçeneği ile hatırı sayılır bir para alabilirsiniz.
aynen websitesi hocam. Ama adsense'ye biraz yabancıyım daha önce hiç kullanmadım. Bir reklam alanı eklemeye çalışacağım şuanda.
Sektöre göre çok farklılıklar gösteriyor. Özellikle pandemi zamanı ekstra düşük tbm veriyor adsense . Ama boşa gitmesindense koyup değerlendirin.
ben kazanç limitini bile geçemeyeceğini düşünüyordum açıkçası. Ama siteden kazanç elde etmeye başlarsam sitenin gelişmesi için daha fazla zaman ayırarak daha fazla hit edinmeyi sağlayabilirim. Yani uzun vadede kazandıracak olması önemli
teknoloji siteleri kazandırmıyor
Sitenin bir konusunun olması gerekiyor değilmi reklam başı ücretin artması için?