Merhaba arkadaşlar,
3 yıldır hakkım da 1 adet bile şikayet konusu olmamasına rağmen son günler de bir kişi beni "D*landırıcıkla" itham ediyor ve her aşamasın da sorun çıkaran ve sağlam olmayan bir işi sorunsuz teslim ettim ödemesini alamadım diye hakkım da şikayet konusu açıyor. bknz:
https://www.r10.net/sikayetim-var/23...ayetciyim.html
Son zamanlarda, kendim de büyük bir hastalığın başlangıcını öğrenmem, ailemin trafik kazası yapmasından dolayı üstümdeki karabulutları yok etmek istiyorum artık ve bunun sadakası olarak. İlgili konu sonuçlanıp haklı olduğum kesinleşirse 5 yetim kardeşimi doyurmak istiyorum. Çevresin de ihtiyacı olan birileri var ise yazabilirsiniz
Merhabalar,
Bu tarz konulara çok fazla yorum yapan yazan biri değilim ama şimdi yazmak istedim, hakkınızı helal edin.
Öncelikle hayatınızda yaşamış olduğunuz olumsuzluklardan dolayı üzüldüğümü bilmenizi isterim. Hem sizin hastalığınız hem ailenizin kaza geçirmesi gerçekten bir insan olarak beni üzdü. Ama konu başlığı da bir o kadar rahatsız etti beni. Eğer böyle bir düşünce hasıl oldu ise sizde bunu daha gizli kapaklı yapmanız gerektiği kanaatindeyim ben. "Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi" diye çokça kullandığımız bir söz var hayatımızda. Yapacağınız hayırlar, yardımlar, hepsi yalnızca siz ile Yaradan arasında olduğu için bu ne aşikarca yapılmalı ne de duyurulmalı diye düşünüyorum ben. Hem alan el incinmesin bunun duyurulmasından hem veren el gizli kalsın diye düşünüyorum ben her zaman. Evet ulaşabilmeniz adına bunu sorup soruşturmalısınız fakat bunun yeri sanırım bu tarz forumlar ve internet olmamalı. Bu iş için hizmet veren bir çok kurum kuruluş var kimseyi bulamazsak ki imkanı yok kafamızı uzatsak dışarıya bir çok insan var bu kurumlar sayesinde yine ulaştırabiliriz diye düşünüyorum.
Hakkınızı helal edin amacım baltalamak ve size karşı bir yargı değildir.