FHisamioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir yürütme yetkisi için tek gerekli yeterliliğin düşünebilmek olduğunu kimden öğrendiniz bilmiyorum ama bu iş sandığınız kadar ucuz değil. Bilmiyorsan bilene danışacaksın, bu kadar basit. Yalan olduğunu iddia ettiğiniz durumların yalan olduğunu destekleyecek sınanabilir teziniz yok ise yaptığınız kandırmacılıktan başka isim alamaz. Tabii dünyanızın size olduğunu düşünebilirsiniz ama bunu ucuz bir retorik ile servis etmeye kalkarak toplumsal dezenformasyona yol açtığınız anda bireysel özgürlük sınırınızı aşarsınız. Bildiğiniz varsa çıkar boyunuzu gösterirsiniz, yoksa bence böyle diye yazarak insanları yanlış yönlendiremezsiniz.

Kardeşim yarana mi bastım anlamadım ki.

Şahsi fikrimi söyledim hoşuna gitmeyebilir.

Ha eğer senin varsa boyunu gösterebileceğin, Adanalı biri vardı düz dünya derneği başkanı senin savunduğun fikirlerle git sana 50 bin TL versin.
Malum net bilgileriniz var ya işte belgelerini al götür kanıtla kendini al 50 bin TL'ni.

Fikir söylemek suç mu?
Toplumsal dezenformasyonmuş da daha neler. Ben 1 yıl araştırdım ve gözlemledim ve şahsi fikrimi kanaatimi yazdım.

Sizde ilk okul coğrafya kitabıyla gelin burda özgürlük alanları belirleyin. Her neyse size daha cevap yazmiyacagim