Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. İlgilenecek vaktinizin olmadığını söylüyorsunuz fakat yazmışsınız. Yani şöyle diyorum 4 - 5 kazandıran hesabınızın da olduğunu söylediniz öngörü sadece varsayım olarak illaki bir birikmişinizin olduğunu düşünmekteyim. En kötü ihtimalle 4 - 5 sitenizden bile her birinden ayda 2000₺ ücret kazansanız 10bin₺ eder ve bu da ayda 6k kazandıran sistem 16,000₺ bu kadar ücret sizin tüm kurulumlarınıza yetmiyor mu? Sonuçta elinizde oturmuş bir gayet iyi kazandıran sistem var, şahsen aynı sistem bende olmuş olsaydı gerekirse kredi çekerdim sonuçta garanti para her türlü onu kapatırdım 2 - 3 ayda. Tam istediğim cevabı alamadım ilginiz için teşekkür ederim.
Not: Normalde bu tür şeyler özel mesaj aracılığı ile görüşülmesi gereken şeyler fakat
@Zartnet; hocam detaylı pm isteyince açık sorun herkes görsün dediğiniz için buradan yazmaktayım.
O panele ekstra site açmaya vaktim yok evet. Sürekli siteler kuruyorum. Şu an elimde nakit var tabiki. O paraları gayrimenkul alımında değerlendireeğim. Ama az önce yazdığım gibi daha büyük bir projeye giriyorum. O yüzden ekstra 50k nakit gerekicek. Ve hazır olanları satarak temin edeceğim. Benim tüm site ve adsense hesaplarım gelirli aylık gelir anlamında sıkıntım yok. Ama nakit akışı lazım şuan.
Örnek 25 günlük site kazançları farklı adsense. Daha pin yolda hesap edin yani. Ayrıca pu panelde okuduysanız koruma amaçlı pinleme ve içerik çekimi durduruldu. Riske gerek yok.