tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben uzun zaman önce PayPal ile ödeme almıştım, para birimi farklılığı ve kesintiler ile ilgili bilgim yok maalesef. Fakat tahminime göre TL hesabınıza da para gelir.

Müşteri farklı bir firma istiyorsa transfer kodunu talep ederler, Namebright ta hızlı transfer mümkündü, transfer için 5-6 gün beklemenize gerek kalmaz..
Paypalım olmadığı için ne yazık ki o seçeneği kullanamıyorum. İnşallah çok kesinti de olmadan TL banka hesabına paranın transferi mümkün olur. Olmadı o aşamada farklı bir yola başvuracağız. Çok teşekkürler cevabınız için

KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transfer ile ilgili bilgileri verecekler sana bundan sonraki aşamada. Muhtemelen bugün değil yarın gelir bu bilgiler. Ardından siz domaini aktaracaksınız. Bu süreçte Sedo`dan biri süreci takip ediyor zaten. Domain aktarımı sorunsuz tamamlandıktan hemen sonra size ödemeyi gönderiyorlar. Swift ile bir kaç güne ödeme hesaba geçer. Domain kaç liralık bilmiyorum ama Swift ödemelerinde hatırı sayılır kesinti olabiliyor
Swift bilgilerini girdim fakat hesap TL hesabı, sıkıntı olur mu? Bir de % olarak ne kadar hatırı sayılır bir kesinti olabiliyor mesela