MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamayı iyi kavrayamamışsınız sanırım. Uygulamada bölgede bulunan korona virüs vakalarını değil, oluşan sirkülasyon üzerinden değerlendirme yapıyor.

Uygulama sonradan güncelleme aldımı bilmiyorum ama ilk zamanalrında indirip kontrol ettiğimde; Sadece insanların yoğun olarak kullandığı bölgeler ve geçiş güzergahlarını riskli olarak gösteriyordu.

Anacaddeler, AVM önleri, Meydanlar gibi yerleri yüksek riskli olarak gösteriyordu. Bulundugun bölgede ki vakalarla ilgili bilgi yoktu. Bulunduğum yerde karantinaya Alınan yaklaşık 80 dairelik bir site var. Sitenin önünü dahi güvenli gösteriyordu.

Sonradan güncelleme yapılıp, istatistik paylaşıyorlarsa bilemem. Yaklaşık 25 gündür ne sosyal medya nede TV izlemiyorum bu saçma sapan hikayerlerden dolayı. Oturdugumuz yerde psikolojimiz bozuldu izlemekten.
ilk zamanlarda indirdim daha o günlerde benim bulunduğum adresi yoğun gösteriyordu...bulunduğum yerde sıradan bir mahalle...

sizin arkadaşı bilmem ama şu olaylar arkadaşlardan gelen haberlerin birçoğunun doğru olmadığını göstermiştir...hala maskem yok diyen sağlık çalışanı olabileceğini de sanmıyorum ayrıca...doktorlar çok güzel işler yaptılar ancak, koca bir dernek başkanı olan doktor aldığımız duyuma göre diye açıklama yapıyorsa iyi niyetli olmayan doktorların da olduğu açık...