Seoback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
k
Dediklerinizi harfi harfine yerine getirecegime cani gonulden inanabilirsiniz insan bir anda bosluga dusunce aklina boylr fikirler gelebiliyor evet onu hala cok seviyorum beni degil eski sozlusunu secmesini problem edecek degilim insanlarin bir umudu olunca bazan her seyini ona baglayabiliyor sunu soyliyim size ben ailemden dostlarimdan yana hep yalniz kaldim hep bir cikarlari vardi cunku ama artik sadece allaha siginacam cunku baska kimsem kalmadi o yuzden sadece farkli seyler yapmak istiyorum onu unutmak icin

Kesinlikle oyle bakiyorum artik
Zaten bu tür durumların kişide travmaya sebep olmalarının en büyük nedenlerinden biri de yalnızlıktır. Kişi aile ve çevresinde yalnız kalıp bir dala tutunamamayı hissedince ve bunun üzerine de böyle bir durum oluşunca ister istemez bu kişide travmaya yol açıyor. Dediğim şekilde Allah'tan başka bir dost yoktur. Bununla beraber kitaplara da sığınabilirsiniz ve hiç kimseye haddinden fazla değer vermeden yeni dostlar da bulabilirsiniz zira dünyada yaşamamız hasebiyle istesek bile yalnız kalamayız bir yerden sonra insanlara ihtiyaç duyarız. Sizi terk eden birini hala sevmeniz de başlı başına bir sorundur. Belli ki sizi hiç sevmemiş sadece canı sıkıldığı için konuşmuş böyle birilerini hala sevmeniz yanlıştır. Onla alakalı herşeyi silip onu kökten aklınızdan silmeniz gerekiyor. Sevgiden kırıntı kalmamalı yoksa üzülmeye devam edersiniz. Rabbim bizleri sevginin kıymetini bilen iyi kişilerle karşılaştırsın.