Merhabalar hocam, dün birini hotmail uzantısı mail ile davet ettim, davetiye sorunsuz şekilde gitmiş. Müsait olduğunda ise kabul edecekmiş. Yani davetiyelerde site uzantılı mail olmasada oluyormuş.
Daha önceden banlanan birisinin kullanıcı adını alamaz diye biliyorum, çünkü o kişi banlansa bile kullanıcı adı kullanımda olur. Kimsenin de tanımadığı birine davetiye vermeyeceğini göz önünde bulundurursak davetiye bulman biraz zor olacaktır.
Ben senin hitabından ve çalışmalarından dolayı r10.net ailesinin nimetlerinden yararlanman için buraya davet ettim. Eğer abin de bu sektöre meraklıysa ve multi kullanım yaşatmayacağına kefil olursan abin için de davetiye gönderirim.
Saolun hocam abim genelde Çizim, 3D çizim ve Windows 10 da sıkıntı çikaran bi program vardi adini unuttum onlarla çalışıyor. Benim kadar aktif olmaz muhtemelen ama Bildigine cevap verir bilmedigini sorar. Multi kullanım olmaz zaten bana şifreyi bile vermez 😅 Ama sizin davetinizi kabul edemem siz zaten yeterince yardimci oldunuz