MuratRysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam arkadaslar, profılmde bir adet -trade bulunmakta bu kişi benden aldığı keywordların hiçbir işe yaramaz basit keywordlar oldugunu belirtmiş ve -trade hakkıını kullanmıs.Bunları bır yana bırakın daha benden kelıme aldıgı gunden sonra 3.gun bana bu kelımeler bana basıt geldı ve hıtlenmıcek hocam olumsuz yorum yazıcam sıze dıye soylemıstı yani kelimelerin nekadar surede hıt aldıgını hepımız bılıyoruz gerisini siz düşünün.Benim verdiğim keywordlardan aldığım tüm hitler ve kazanclar adsensemde mevcut hangi kelimeden nekadar hit aldıgım ve ne kadar gelir geldiği.Ben konu hakkında şikayet konusu acmak ıstemıyorum fakat haksızlık oldugunu dusnuyorum kısıyle konusmak dahı ıstemıorum bu trade sıldırme sansım varmı onuda bılmıyorum.Gerekirse kendisine verdıgım tum kelımelerın kanıtı olarak adsensemdekı hıt ve kazanc goruntulerını paylasacagım.Ben kimseye para kazanmadıgım bir kelimeyi asla vermedim vermemde ticaret ahlakımada uymaz.Bu mesajı okuyan arkadasların ıcınde benden daha once keyword alan illakı vardır ve ustune tesekkur edıp tekrar kelıme ısteyen arkadaslar şimdi sıze de soruyorum bu bir haksız -trade değilmidir.
Bu kişinin konumdakı son yorumunada bakabilirsiniz bu sekılde bır konuya yorum yazılamaz.Herkes elestırı yapar olumsuz yorumda yapabılır ama bu sekılde olmaz.Yanlıssam düzeltin.
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1077312214