Açıkçası çok çok ihtiyaç yoksa bu kadar düşük tutarlar için siteyi reklama boğmaya karşıyım. Belki birçok kişi sitedeki reklamların fazlalığı yüzünden sitenizde kalmıyor, bu da markalaşmanın önüne geçiyor.
Sitenizi özgün içeriklerle büyüttükten sonra reklamlara yer vermek bana göre daha mantıklı. Aksi takdirde hep böyle düşük tutarda kazanacakmışsınız gibi düşünüp bunun için değmez diyerek sitenizden soğuyabilirsiniz. Bu da günden güne daha az içerik girmenize, içeriklerin kalitesinin de düşmesine sebep olur. Gün içerisinde araştırma yaparken çok sayıda siteye denk geliyorum sitede Google reklamları var ama en son içerik 2019'da girilmiş, muhtemelen çoğu bahsettiğim durumdan ötürü böyle bertaraf oluyor.
Hocam bu maalesef herkeste ise yaramıyor.
Ben Blogumda çeviri yapıyorum her hafta ortalama en az 2 yazi ekliyorum . Toplamda da 500den fazla yazi var. Ancak yine ayni sonuç.