Tamam irade, başarı güzel şeyler getirir kavramları hoş söylemler. Fakat bir işe girişmeden plan program belirlemeden kusura bakma hocam ama başarıda gelmez kolay kolay. Kendime ufak bir değerlendirme atayım konuna.

1- Domainler ile webmasterlar ilgilenir: Ne zaman boşa düşer, nasıl en hızlı kayıt ederim, domain hakkında bla bla sorunu... Bunları zaten senin benim gibi internet işiyle uğraşan adam arar. Tamam ilk sırada çıktın çok iyi. Ama senin başlangıç planın yok, sadece en üstte çıktın. Bu webmaster insanlar ile adsenseden kazanabilcen mi ? Çok büyük ihtimal hayır. İlk sorman gereken zemini nasıl hazırlamalıyım sorusu.

Mesela ben böyle bir site açsam büyük ihtimal şu yola girerdim
İlk hazırlanacak zemin: Mesela ben godady,bluehost işte 2-3 tane daha affiliate veren host-domain şirketlerine müşteri yollarım kafasıyla çıkardım. Bu adamlar belli reklama tıklamıyacak ama kampanlayı host ve domain reklamları senin siteyi ziyaret eden adamlar için birebir. En başta içine konu ile uyumlu reklam yerleştireceğim makaleleri hazırlamam gerekiyor. Bu konularda yükselmek için de şuan ilk sırada çıkan konularını bu konular ile birleştirmem gerekiyor.

İş tamamen plan programa dayalı olacakki kazanayım. Ha sonra şunun hesabını yapcan,

rakiplerimin ziyaretçi sayısı ne ?
benim ki kaç olur ?
aylık şu kadar affiliateden kazansam beni bu kadar uğraş için tatmin eder mi ?
ve daha da arttırabilirsin soruları kendince.

Sen anladığım kadarıyla bir internet girişimi yapayım aylık bana "aksın 3-5 3-5", "zamanla büyütürüm", "reklam cart curt" muhabbetleri istiyosun. Bunun için ilk başta devamlılığı olan ve herkes tarafından kullanılan tıklanan şeyler yapman gerekir.

Çok uzun tutmak istemiyorum ama en basit örneğin algoritmasını yazayım (kendimce yazayım, begenirsin yada ne saçmalıyosun hocamda diyebilirsin)

1) Kadın sektörleri iyi kazandırır
2) Radarıma kadın modası ile ilgili sosyal medya hesaplarını alırım, güncel olarak fiyat/ürün takibi yaparım gün içinde
3) Projelendireceğim siteyi sessiz sakin açar günlük 3er 5er moda ile ilgili konuları girerim.
4) Konularda insanların etkileşime gireceği tartışmalı şeyler eklerim.
5) Bazen boş konular açarak etkileşimi tavan yaparım: Alt-Üst elbise koy altına 1.resim mi 2.resim mi diye soru sor zaten tüm kızlar dökülecek (al sana basit örnek)

6) Site ufaktan ivme mi aldı ? Hemen trendyol-modanisa-bla bla - ünlü affiliate olan sitelerin ürünleri çaktırmadan yazı aralarına serpiştir.
7) 10k+ Takipçili kendini bir şey sanan güzel kızlarımızdan seçim yap instadan mesaj at, alayına "Ya sitemde içerikler hazırlıyorum, ufak reklam vermek istiyorum. İlk düşük bütçe ile baslayalım paranızı gondereyim sonra uygun olursa tanıttığımız ürünlerden sizede göndeririz vs. işte sen orayı ayarlayıp gonder mesaj olarak)
8) Yukarıdaki adım ile artık ufaktan alışveriş işine girerim, makalelerimi son hız yazmaya hatta hızlı olması açısından satında almaya devam ederdim.

9) Bir yerden sonra tüm konulara belirte belirte sosyal medya adresleri linklerini koyar doğal takipçi kasmaya çalısır, kendi makalelerinin reklamını sitenin kendi instasından yapmaya baslardım.

.
.
.
.

Bence güzel bir internet projesi için dayanağı olan güzel adımlar lazım sana. Boş konularla napcagını bilmeden uğraşma derim. Plan program çiz adım adım git. Bu yolda illa ufak ufak 50-100 miktarlarından harcayacağın paralar olur onun içinde sermayeni hazırla, bi zahmet o kadar da ayarla hocam