Merhaba değerli r10 üyeleri,

Bugün yıllardır sürekli başımıza gelen, ancak bu kadarınada pes dediğimiz makalelerimizin kopyalanması pardon çalınması konusunda şikayet konusunu açma gereği duyduk.

Web sitemizin ref linklerini incelerken son günlerde sürekli https://musteri.slimmweb.com sitesi ile karşılaştık. Bu siteden hit geliyordu bize. Bir bakalım bu nedir diye incelerken tüm makalelerimizin birebir kopyalandığını gördük. Hatta makale linklerinde bizim sitemiz geçtiği için orayı ziyaret edenler bize geliyordu

Gelen hit örnekleri ;




Bizim web sitemiz ; https://www.cliaweb.com/knowledgebase.php

Makalelerimizi çalan web site ; https://musteri.slimmweb.com/index.p.../knowledgebase

Tüm makaleler A dan Z ye kadar bize ait.

Not : makaleleri yeni ekledikleri belli, adresleri değiştirmeye başlamışlar

Makalelerimizi çalan şahsın gsm numarası ; 0534 839 9030

Bu şahıs kimdir necidir bilemiyoruz. Sözde hosting firması olarak gözüküyor ancak makalelerimizi kelime kelimesine çalmasını biliyor. Bu şahsın r10 da üyeliği var ise acilen banlanmasını talep ediyoruz. Bizde ayrıca telif atacağız tek tek üşenmeden.

Herkese iyi forumlar dileriz.