Herkese selamlar. Aslında haber fakat bilgi paylaşım sitem için editör alımı yapacağım. Ödemeyi birlikte anlaşacağız çünkü ne kadar ücret vereceğimi bilmiyorum, ne desem yanlış olur. Günlük 2 adet benim verdiğim başlıklar ile alakalı bilgi sahibi olunup en az 300 kelimeli bir makale oluşturulacak. Resimleride benim verdiğim boyutlarda kendisi hazırlayıp yükleyecek. Seo uyumlu makale yazılacak. Anlaştığımız kişi 2 gün test amaçlı çalışacak. Kendi kaderini 2 gün içinde belirleyecek. Eğer beğenirsem anlaştığımız maaşın daha üstünde bir fiyat vereceğim. Beğenmem için seo uyumlu, en az 300 kelimeli, güzel telaffuzlu, başıkları doğru düzgün dizmesi yeterlidir. Başlıklardan kastım şudur:
Mesela telefonuna xxx uygulamayı indirme başlıklı yazıya h4 başlıklarıda eklenmeli. Yani şöyle; h4 başlıklarda android telefona xxx uygulamayı indirme ve iphone telefona xxx uygulamayı indirme gibi gibi. Zaten işini bilen biri bu dediğimi anlayacaktır.
Ödemeler papara üzerinden hafta hafta yapılacak. Daha önce referansı olan kişiler yazsın. Makaleleri her paylaştığında bana verdiğim iletişim yolundan yazı linkini atacak. Saygılı, üstünlük taslamadan sadece işini yapıp parasını alacak kişiler yazsın. Umarım bu yazdıklarım birilerine dokunacak Mesajlarınızı haftalık istediğiniz fiyat ile birlikte bekliyorum.